advertorial

De fleste har længe tænkt på og drømt om deres store dag. Der er mange tanker omkring, hvem der skal inviteres, hvordan det hele skal se ud, og ikke mindst hvor selve receptionen og festen skal afholdes.

Hvis dit bryllup skal være noget helt specielt, og du elsker landlig idyl, så er Sonnerupgaard Gods med garanti det rigtige sted for jer. Her kombineres historiske rammer med moderne indretning, sådan at jeres bryllup får den smukkest mulige scene og ramme.

På Sonnerupgaard Gods er der desuden forskellige lokaler i varierende størrelse, sådan at du kan finde frem til netop de rammer, der passer bedst til jeres fest. Derudover er der den store fordel, at du kan tilbyde overnatning til samtlige gæster.

Sonnerupgaard Gods

Den fantastiske fest på Sonnerupgaard Gods

Et bryllup er noget helt specielt, når man samler alle dem, man holder af, til en fejring af kærligheden. Det fortjener de ultimative rammer, og netop dem finder du på Sonnerupgaard Gods.

Godset ligger centralt placeret på Sjælland i utroligt smukke og landlige omgivelser. Netop fordi godset er mange hundrede år gammelt, giver det en unik atmosfære og ramme omkring netop dit bryllup.

Hvis du er en af dem, der altid har drømt om et ekstraordinært bryllup i en setting, som I aldrig vil glemme, så er et bryllup på Sonnerupgaard Gods det rigtige for dig.

Hvad koster det egentlig?

Det kan være svært at give noget enkelt svar på, hvad det koster at afholde sit bryllup på Sonnerupgaard Gods. Det afhænger nemlig af flere ting, blandt andet hvordan begivenheden er skruet sammen, hvor mange der kommer, og hvilket lokale I skal bruge.

Du kan dog altid læse mere om Sonnerupgaard Gods på deres hjemmeside, hvor der også er mange billeder og en udførlig bryllups-blog. Du kan også kontakte dem direkte og blive klogere på prislejet.