editorial

Står du over for at skulle male dit hus, rense tagrender, ordne noget på taget eller noget helt fjerde? Der er mange gode grunde til at investere i et smart foldestillads. Det kan også være, at du er erhvervsdrivende og udfører opgaver til dagligt, hvor du har behov for at kunne arbejde stabilt i en vis højde. 

Læs mere om foldestilladser i denne artikel.

foldestillads

Foldestillads – det kan du bruge det til

Et foldestillads kan bruges indenfor såvel som udenfor. Det kan benyttes til et væld af forskellige opgaver. Nogle af dem er blandt andet:

Malerarbejde – Nogle gange giver det bare ikke mening at bruge en stige til dit malerarbejde. Det bliver lidt for usikkert og ustabilt. Med et godt og solidt stillads kommer du lettere i mål med malerarbejdet. 

Installationer – lamper, brandalarmer osv., der sidder højt oppe, kan være svære at nå. Her giver det god mening at bruge et foldestillads, når du skal efterse installationen. Hvis der f.eks. er flere af dem, så det er et tidskrævende arbejde, du står over for. 

Alt i alt er der mange ting, du kan bruge et foldestillads til indendørs. Det smarte ved foldestilladset er, at det er nemt at stille op og nemt at pakke væk igen. 

Hvorfor investere i et foldestillads?

Det kan være, at du er lidt af en gør-det-selv mand eller kvinde, der ofte har gang i en hel masse projekter derhjemme. Måske er du ved at renovere dit hus fra ende til anden. Der er helt sikkert mange tidspunkter, hvor du ville stå og ønske et foldestillads som hjælp. 

Du er måske erhvervsdrivende og udfører et væld af forskellige håndværksmæssige opgaver, hvor det bare er træls at stå på en ustabil stige. Hvorfor ikke investere i et stillads, der let og hurtigt kan foldes sammen igen og som du kan have med bag i firmabilen.