advertorial

Selvfølgelig giver det sig selv, at du kan genkende din egen dør ved at se den, alt andet ville være mærkeligt, og man ville tro, der er noget galt med dig.

Dog er det klart, at hvis man nu lige har købt nye døre eller bare en enkelt en fra Klarwindows.co.uk, så skal man nok lige vænne sig til at se på den, da man har et billede i hovedet af den gamle et stykke tid, indtil man indstiller sig på, at der er en ny – og det er selvfølgelig positivt ment.

Men vi mener det med, at man har boet så længe i ens hus, at man ud fra lydene kan genkende, om det er den ene dør eller den anden, der bliver åbnet eller lukket.

Det kan selvfølgelig have noget at gøre med, at man kan afstandsbedømme, hvor lydene kommer fra, men man er med tiden også bare blevet god til at genkende de lyde, der er i ens hjem inklusiv de, som dørene afgiver.

dør

Du kan så sandelig genkende dine døre

Du har måske selv arbejdet med de døre så meget, at du lige ved, hvad det betyder ud fra de lyde, som de giver.

Og her mener vi ikke kun, hvis de smækker, men også hvis de piber lidt, for så ved man, at hængslerne skal smøres.

Hvis man så også kan høre, at døren ikke lukker, som den plejer, eller den ligefrem støder mod gulvet, så man kan høre det, så ved man også, at døren er begyndt at hænge lidt – det samme kan jo være, at den støder på noget over sig.

Det kræver selvfølgelig lidt tid at blive god til en slags, og man skal have sin hørelse med sig, men når man kan den slags, så kan man komme skavanker med ens døre i forkanten.