advertorial

Det er måske de færreste der måske egentlig hvad baby kranio sakral terapi er. Men hvis du har en baby som enten har smerter eller som muligvis lider af spændinger, så har du med sikkert hørt om denne behandling. Det er nemlig en behandlingsform der er ret effektiv til behandling af spændinger, eller hvis de barn har smerter i kroppen. Behandlingen er utrolig blid og dyb. Selve formålet med denne type behandling er at få babyens krop i balance. Behandlingen er også god for børn og unge, hvis de oplever store spændinger i kroppen. 

Det er en behandlingsform som ikke alle kan udføre. For at kunne udføre baby kranio sakral terapi, skal du være certificeret. Man skal gennemgå et kursus, som man skal bestå før man kan udføre denne teknik. I selve behandlingen arbejder man blandt andet med nervesystemet og de blokeringer, som typisk sætter sig i kroppen. Din baby vil derfor føle sig godt tilpas og afslappet i kroppen efter denne behandling. 

Baby Kranio Sakral Terapi Ikast

Derfor skal du vælge baby kranio sakral terapi

Der er flere gode grunde til, at du bør lede efter en terapist som kan udføre baby kranio sakral terapi. Særligt hvis du oplever, at din baby er meget utilpas, eller virker begrænset i sine bevægelser. Det kan tyde på, at der er noget som sidder i klemme eller spænder op i barnets muskulatur. Med en effektiv og lindrende baby kranio sakral terapi, vil barnets krop igen komme i balance. Du kan være heldig at der allerede sker en stor effekt efter første behandling. Hvis spændingerne er slemme, kan det godt kræve et par behandlinger før kroppen kommer helt i balance. 

Hvem tilbyder baby kranio sakral terapi i Ikast?

Hvis du er i markedet for at finde en erfaren terapist til at udføre baby kranio sakral terapi i Ikast, kan vi varmt anbefale lishauge.dk.