advertorial

I takt med, at vi i højere grad har fået en forkærlighed for store, åbne rum, er der også mange, der har fået problemer med rum, hvor der er meget larm. Det er både i private hjem og på arbejdspladser, at der kan være den form for problemer. Det er selvfølgelig vigtigt, at du tager hånd om dem, så du kan få skabt et behageligt indeklima, hvor alle kan holde ud at være. 

En god løsning for dig, når du gerne vil beholde din åbne planløsning, er, at du sætter et akustikloft op. Det er et loft, der absorberer noget af lyden. Der kommer derfor ikke til at være lige så lyt i din bolig, som der tidligere har været. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe et akustikloft, er hos dkakustik.dk. De har flere forskellige teknikker til at skabe et akustikloft. Det vil derfor være nemt for dig at finde frem til det, der passer bedst til dit hjem. 

akustikloft

Tre typer af akustiklofter

Først og fremmest er det muligt at fremstille akustiklofter med skub. De er særligt effektive til byggerier, der allerede er taget i brug. Det kan for eksempel være moderne betonbyggerier, hvor du først opdager, at der er noget galt med rumklangen, når du er flyttet ind. 

En anden form for akustikloft er, hvor der er lagt glasgranulat oven på en stenuldsgranulat. Det giver en meget stabil overflade og er særligt gode i rum, hvor høje toner er et problem. 

Endelig kan du også få sat perforerede gipsplader op. De kræver dog, at du enten er ved at sætte et nyt loft op eller ved at renovere et eksisterende. Det er derfor kun nogle, du kan bruge, hvis du er ved at bygge et helt nyt hus, eller du er ved at renovere din nuværende bolig.